Fem minuter...

Sitter nu efter att snart ha dygnat. Om tre timmar så har jag varit uppe i 24 timmar. Men jag ska försöka. Så tagga påsar under ögonen. Hehe ^^. 

Så nu lyssnar på lana del rey. Hon är fantastisk! 


Vi är sex pers som åker upp. Så mamma, syster, hennes kompis och pojkvän åker i en bil. Så åker jag och pappa i hans jobbabil. Så jag sitter som en sann kung på en tron! Hehe ^^. 

Ses om en stund <3
Kisses and love <3 


Funderar lite

Sitter i soffan och chillar. Om fyra timmar så drar jag och min familj till Drevdagen. Min syster Sanna har med sig sin pojkvän och kompis med i år som ska fira jul tillsammans med oss. Medan Sanna och hennes vän tittar på film så sitter jag med hennes pojkvän och bara pratar och kollar lite på olika serier.
 
Just nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag har precis tagit lov och så ifrån skolan, men jag ska försöka inte ta lov ifrån bloggandet. Men nu och två veckor framåt kanske jag bara kommer att blogga en gång om dagen. Jag vet, det är typ lika mycket som jag brukar blogga, men jag ska visa er mer hur man klär sig när man är i fjälen och ska ut i snön. Allt ifrån lager på lager till vad man ska undvika att bära. Men en massa annan skit! Men mer kommer imorn!
 
Vi hörs snart!
Kisses and love <3
 

Vilken makeup skulle passa dig?

 Svara på dessa frågor och räkna ihop hur många svar du får ihop. 
 
1: Beskriv din vardagsmake.
A: En ren bas med mascara.
B: En ren bas med med en ljus globskugga eyeliner och mascara.
C: En ren bas med ögonskugga, eyeliner och macara.
 
2: Din festmakeup:
A: Eyeliner med macara.
B: Sotning, eyeliner och mascara.
C: En sotning med mascara.
 
3: Vad är det viktigaste som du har i din sminkväska?
A: Mascara
B: Eyeliner
C: Ögonbrynspennan
4: Vilket är din favorit färg på läpparna?
A: Mina neutrala läppar helst.
B: Ljusrosa.
C: Röda läppar.
5: Du ska fixa dina naglar, hur ska dom se ut?
A Franskmanikyr
B: Ljusrosa naglar
C: Pastellfärg. 
6: Hur ser ditt hår ut en vardag?
A: Plattat det med plattång
B: Platt, men tuperat.
C: Lockat det med locktång.
7: Vad säger din omgivning om dina sminkningar?
A: Jätte fint!
B: Åh hur gör dju när du sninkar dig?!
C: Ska du inte dra ner lite på sminket.
 
Flest A:
 
Du skulle pass i en neutral
look som passartill varje tillfällen.
Lite som Selena Gomez
Ett tips: På fest kan du lägga en 
snygg grå/silvrig lockskugga.
 
Flest B
Du passar i en festsminkning som du neutraleserar
på vardagen. Dra ner på sotningen när du är i skolan
och dra på sotningen på festen. Titta på
Lana De Rey för att hitta insperation.  
Ett tips: Köp en eyeliner som du blandar
ut med vatten. En Gel liner. Isadora och
Make-up store säljer det.
 
Flest C
Du gillar att synas va? Så som Kesha. Det är inget fel på
det. När du ska på fest så kan du lägga
kajal på vattenlinjen. På vardagen så skippar
du kajalen och lägger bara eyeliner på skuggan.
Ett tips: Kör en palett med olika färger. Blanda 
olika färger för att hitta din favo nyans. 
 
 
 
 
 

Påsar under ögonen?

 

Gekås med lite annat...

Idag har jag varit på Gekås, köpt julklappar och varit med min vän Mathilda. Jag vet inte varför, eller jo kanske; varför shoppar jag alltid mest! Idag gick kvittot på 707 kr. Medan Mathilda köpte för 400 någonting. Lite skämigt faktiskt. 
 
Jo, i över två veckor har jag bråkat med en nära vän till mig. Det är en av anledningarna till att jag tog bloggpaus. Så idag så orkade värken hon eller jag mer! Vi hade ett snack i klassen om detta och lite andra saker som har hänt. Ni vet en klass med nästan bara tjejer är en klass med väldigt stora och olika personligheter/åsikter.
 
Så idag vi tog tummen ut ur rövarna och bad om ursäkt. Det är väldigt viktigt att man kan be om ursäkt och att man kan inse att man har gjort fel. För att man är äkta vänner om man kan bråka MEN att man kan be om urrsäkt. Att även att ens vän kan inse att det han/hon gjorde var fel. Jag vill inte ta upp det vi bråkade om, men nu är vi vänner och detta är ett minne blott... 
 
Är så fruktansvärt glad att vi är vänner igen. Har verkligen saknar henne. Men även vänner måste kunna bråka ibland. Ibland så löser man det, ibland så får man bara inse det att man är olika men för det betyder inte det att man inte kan vara vänner. Eller hur?
 
Varför jag tar upp detta med er är man blir stressad, man blir orolig och att man mår allmänt dåligt av att bråka/hata. Detta kan gå ut över andra, sönm och inte minst en själv. Då har man "förstört sin inre skönhet" om ni förstår vad jag menar. 
 
 
En annan fråga: Jag undrar om ni vill ha lite tips på hur man packar en bra resenecessär, lite mer i detalj än i det senaste inlägget om necessärer och så. Såklart gör jag en video om det. Sen så kommer jag ha en överraskning till er i slutet av videon. Så vill veta vad det är så kommentera här nere! Så ser vi var detta leder
 
 
Kisses and love <3
 
 

Videon är uppe!

Nu är videon uppe på min kanal men den är även länkad här under! 

Snart så!

Just nu håller videon laddas upp på Youtube! 112 minuter kvar dock, men den kommer när den kommer. Den kommer innan kvällen. Trodde att den skulle bli snabbare klar men det blev inte så. Men men! Den kommer!!

Redigerar Videon

Just nu sitter jag och redigerar videon. Det är en basic video och jag har noll koll på hur man gör det proffsigt så ni får nörja er med en amatör video! Hehe! Så det så. Men nu håller video bearberta så den är la klar om tre timmar sen ska den upp på youtube! Så det tar la yttligare en timme eller två. Så vi får se, men den kommer upp innan 12 imorn <3

Video!

Imorgon ska jag gå upp en halvtimme tidigare, för att jag ska göra en video där jag sminkar mig! Fick svar på den frågan, så då får man besvara den. Om ni fattar bvad jag menar. Så ni kommer att få se hur jag gör min vardagsmakeup. Nästa gång så lär det bli min festsminkning. 
 
Jo, nu håller jag på med att designa vårens design på bloggen. Det kommer att ta ett tag, i och med att jag ska iväg i två veckor nu på lördag. Ska ju gasa lite matta i Dalarna. Så det ska bli spännande! Är så taggad. Så jag behöver lite foton där uppe för att kunna göra min header. Så detta skall bli spännande som sagt. Ska göra en lite mer proffsigare header. Det var ju ett tagsedan jag gjorde designar så jag är ju lite ringrostig somni kanske förstår. Hehe! Men de ska la lösa sig. 
 
Ha en mysig 3:de advent mina vänner <3
 
 
 
 
 
 
Kamera: Canon EOS 1100 D
Objektiv: 18-55
Fick en kick av att fota <3 Älskar den kicken!
 
 
 
 

Undvik torra händer.

Många får oftast torra händer på vintern. Så här är mina bästa fem tips!
 
1: Använd vantar. Då håller sig händerna varma, på så vis undviker du spricker.
2: Ha en handkräms tub i väska. 
3: Använder ni handsprit så använd en som återfuktar.
4: Ha nagelbands olja på vardagsrumsbordet. Pensla på lite varje morgon och massera in det.
5: När ni har duschat så använd babyolja. Inte bara på händerna, även på hela kroppen. Alltså, huden ska vara fuktig när du drar på oljan. 
 
 
 
 

Sorry...

Just nu är det rätt mycket som händer i mitt liv, inte bara bra saker. Allt ifrån bråk till orättvisa. Jag har varit så trött den senaste tiden.
Men jag ska ta en paus tills på måndag, men först här är lite bilder på när jag stylade min syster inför ett hårdrockstema som vi hade i skolan.

Ett tips:
Om ni vill ha perfekta vingar i ögonvrån, så är mitt tips att sätta vanlig plasttajp. Titta upp, sätt tajpen vid underfransarnas slut. Rakt upp mot tinningen, 

RSS 2.0