Modekungen.se

LÄNK TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DREAS GRYMA SHOP!
 
Jo, jag somnade efter att jag kollade på PH. Så jag hann ju inte att skriva de två speciella grejerna.
 
På lördag så är det en modeshow i Varberg/bruket och då ska jag gå på catwalken. Det ska bli jätte kul och spännande. Jag har varit med i en reklamfilm en gång med kläder. Men då var jga typ sex sju år så det var ju ett tagsedan. Detta öppnar nya vägar till att bli modell som jag vill bli! Önska mig lycka till <3
 
Jo den andra grejen är att vi ska utmana mig i en tävling en gång i veckan. Där ni ska kommentera en kändis och länka en bild. Så ska jag försöka sminka mig efter bilden. Gjorde en uppgift med samma stil igår i skolan. Så självklart så sminkade jag mig som Lana Del Rey. Har dock ingen bild på det men det blev rätt bra.   
Gjorde denna sminkningen. Men som sagt länka länkar så kommer jag filma under tiden. 
Kisses and love <3
 
 
 
 
 

Träningen

Hej!
I veckan har jag tänkt på min överkropp. Min underkropp är rätt vältränad så den ska jag börja med imorgon tänkte jag. Men i måndags så använde jag en kettelbel som tyngder. Sedan så gjorde jag sex armhävningar, efter tio sekunder gjorde jag tolv och till sist 24 stycken! Så igår så vilade jag. Senare ikväll ska jag springa intervall på morsans löparband. För att bättra på kondisen.
 
Efter det ska jag fixa mina naglar! Så att dom passar till mina nya telefon, Iphone 5S. Den sivriga, så fick jag ett skal till den. Ni kan kolla på bilden här nere ↓ Tänkte visa er lite snabbt hur jag gör låtsas gelenaglar sen. 
 
 
 
Förövrigt har min dag varit super bra! Var i skolan och tillbringade som varje onsdag i salongen. Efter lunchen fick jag och min tjejkompis Tulay tvätta alla hårdockornas hår. Det är säcker tjugo stycken. Alla skulle ha schampoo och balsam så mina fingrar var ju helt röda och torra sen. Muna naglar är jätte fula nu. Ni vet när naglar är i varmt vatten så blir de mjuka. Då är det lättare att fila dom. Men de är jätte känsliga mot smällar. Så jag bröt några stycken. Tyvärr. 
 
Sedan ikväll så har jag en till nyhet i bloggen. Eller två kan man säga, en ny kategori och en sak som jag ska göra på lördag kväll! Allt är jätte spännande. Hehe! Men mer säger jag inte *blink*

Påskberget

Nu känner jag att jag kan börja blogga igen, hade en liten torka och så kände jag att jag var stressad. Så hela denna veckan som var har jag ätit, sovit och hämtat krafter. Men jag har ätit nyttigt för det mesta. Så träningen är ju inte helt ute i vädret. Men nu för kanske en 45 minutersedan så frågade pappa om jag ville hänga med att springa i påskbergsskogen. Jag svarde direkt ja! Jag sprang 1,3 km på 11 minuter. Samtidigt som nu håller jag på att ladda ner appar, allt ifrån Runkeeper till kaloriappar om ni förstår vad jag menar. Sedan har jag inte druckit lika mycket läsk som innan. Vilket är ett stort plus för mig. Så nu ska jag göra en frukttalrik och sätta mig i soffan med te!

Pallar inte livet

just nu är jag besviken på oss människor, att vi inte är nått att lita på. Min AH jacka blev stulen idag i skolan, så har ingen rolig dag. Bloggar mer imorn om jag orkar. Men jag ska polisanmäla allt. Nu ska jag sova. Ses imorn.

Ny kategori.

Hej allesammans! Jag har nu under ett lång period haft svårt med att komma igång med träningen. Men nu när jag kollade på biggest loser så blev man så glad av att kolla på alla leende. Lyckotårar, glada familjemedlemar och vänner! Man blir ju själv tårögd. Så imorgon så är det hejdå till allt onyttigt på vardagarna. Istället så blir allt mycket mer uppsakattat på helgen. Då ska jag unna mig. Så nu ska jag ha en kategori där jag skriver om hur det går för mig, där ni ska följa mig varje dag tills min födelsedag. Den 27 april. Det är 97 dagar kvar. Ska bli spännande se hur jag ser ut då. Sedan har jag ett nytt mål, skolavslutningen. Så nu ska jag bli fit and hit!
 
     
                        
 
 
 
 
Så idag ska jag göra plankan, som den bilden. Men var femte dag ska jag vila. Mamma har ett löpband som jag ska gå/springa på i en halvtimme om dagen tre gånger i veckan. Tre gånger i veckan ska jag träna överkroppen. Och nån dag på gymmet. Ska skaffa kort på Friskis och svettis. Ett tio kort typ. Jaja! Ni får hålla tummarna för mig. För jag lär behöva det ;) 
 
Video kommer! Men jag har inte så mycket tid för det. Men det kommer, men får lägga det på hyllan ett tag. Ibland blir inte allt som man hade förväntat sig, tyvärr... Men den kommer som sagt gott folk!
 
Kisses and love! <3
 
 
 
 
 
 

Im back!

Nu är pausen över, jag har försökt att blogga i dalarna, men när jag väl har skrivit ett inlägg och skulle publicera det så la internet av. Blev inte något fotande flr den delen heller med systemkameran. Så kom jag på, det är ju inte snö till våren, alltså den nya designen ska ju ha ett vår tema. Så det är la inte snö på våren? ;) hehe. Så första dagen jag ser att det håller på att ljust ute, knoppar på träden och grönt på gräset ska jag ut och fota! Men jag håller på med bakgrunden och en ny presentation. Men allt kommer om en månad dock. Det tar lång tid om man inte är så proffsig. Om ni förstår vad jag menar! Men nu ska jag fortsätta här, men bilder kommer snart upp på bloggen ifrån min semester! 

RSS 2.0